perjantai 14. heinäkuuta 2017

Feta-pinaattipaistos

fetaa grilliruoan kanssa

Juhannuksen herkkupöydän ensimmäisenä tyhjentynyt astia sisälsi tätä paistosta. Porukan ainoa kasvissyöjä oli viimeinen, joka kerkesi kulholle ja sai kaavittua vain lusikallisen astian reunoilta. Vinkkinä, älä anna muiden ottaa ensimmäisinä, vaan pidä puolesi.

Tämä kahden raaka-aineen paistos on äärimmäisen herkullinen, kunhan huolehdit laadukkaista raaka-aineista.

Tarjoa tämä paistos grilliruoan, patongin, pastan tai oikeastaan aikalailla minkä vain kanssa ja aina on hyvää.

Feta-pinaattipaistos


200 g fetaa
150 g tuoretta pinaattia

Huuhdo pinaatit ja revi niitä pienemmäksi.
Laita kuutioitu feta paistinpannulle.
Lisää joukkoon pinaatti.
Kuumenna pannua samalla sekoittaen, kunnes feta on pehmennyt.
Tarjoa lämpimänä.

pinaattipaistos valmiina

3 kommenttia:

Satu, hyvää ruokaa kirjoitti...

Miten ihmeessä multa on voinut mennä tällainen blogi kokonaan ohi.
Aloin katsomaan arkistoista, että onko tämä joku uusi blogi. Ja tehän olette ihan konkareita, vieläkin ihmettelen miten vasta
nyt löysin tieni tänne. Hieno blogi, on taas kova homma edessä kun alkaa lukemaan näitä kaikkia postauksia ;)

Herkullista kesää! Terveisin Hyvää ruokaa-blogin Satu

Satu kirjoitti...

Ihanaa, että löysit tiesi tänne :)
Kävin kurkistamassa blogiisi ja ihastuin kuviisi.

Satu, hyvää ruokaa kirjoitti...

Voi kiitos :)